Tijdens het leaseproces zal er een kleine lettertjes zijn over de staat waarin u de auto aan het einde van de leaseperiode moet inleveren. Respecteer die kleine lettertjes en / of onderhandel over de precieze details. Kleine krasjes van je armbanden om je polsen? Een paar lunchvlekken op de stoelen? Wie betaalt dat? Is dat normale slijtage? Uitvinden! Als je dat niet doet, staat je misschien een vreselijke verrassing te wachten, wat tot de volgende fout leidt. Bekijk direct de goedkoopste private lease deals om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheid in het proces van leasen. Wil je echt alleen een kleine auto leasen dan raden we je aan om goed naar de voorwaarden te kijken om het goedkoopste uit te zijn.

Nadat u de kleine lettertjes hebt opgesteld en onderhandeld, moet u deze bijhouden. Het is gemakkelijk om twee jaar een auto te hebben en een paar dingen los te laten, maar dat kost je uiteindelijk. De dealer legt misschien niet uit hoe duur het is als er kleine krasjes, kleine deukjes, enz. Zijn, dus vraag het van tevoren. Vaak is het goedkoper om de kleine dingen eenvoudig zelf te repareren. Meestal, als de kras of ding een paar centimeter of minder is, wordt dat als normale slijtage beschouwd, maar zorg er altijd voor dat u dit van tevoren weet.

Meestal Is De Waarde Van De Auto Aan Het Einde Van Het Contract Bepalend

Meestal is de waarde van de auto aan het einde van de leaseperiode al bepaald bij het starten van de lease. Als de auto goed wordt verzorgd, dan kan het in uw belang zijn om het voertuig te kopen. Aan de andere kant, als u het voertuig na 2 of 3 jaar koopt, valt dat voertuig niet meer onder de garantie en betaalt u voor onderhoud dat daarna plaatsvindt. Het is mogelijk om een ​​uitgebreide garantie aan te schaffen, maar het kan in uw eigen belang zijn om gewoon een ander voertuig te leasen.

Welke Credit Score Heb Ik Nodig Om Een ​​Voertuig Te Leasen?

Wanneer u een lening of lease aanvraagt, wilt u absoluut het beste krediet dat u kunt krijgen. Hiermee kunt u betere tarieven krijgen, krijgt u een hogere kredietlimiet en kunt u de lengte van uw lening verlengen.

Aan de andere kant, als uw credit score slecht is, zal dit uw financiële flexibiliteit beperken. Slecht krediet zal ervoor zorgen dat u hogere tarieven krijgt, de hoeveelheid geld die u kunt lenen of leasen beperken. Het beperkt ook de hoeveelheid tijd dat u de lening kunt verlengen.

Wat Is Een Goede Credit Score Die U Vraagt?

  • Een uitstekende credit score is iets van 710 en hoger, 709 tot 690 is goed, 689 tot 600 is redelijk en alles onder 600 wordt als slecht beschouwd. Dat omvat niet alle variabelen die deel uitmaken van uw credit score, die zijn:
  • Schuld aan inkomen (DTI) – als u een vast bedrag verdient en meer dan zeventig procent van uw beschikbare inkomen gebruikt voor rekeningen, autobetalingen, hypotheek, enz., Dan zal het voor een bank moeilijker zijn om u geld te lenen.
  • Hoe u uw huidige betalingen uitvoert – als u altijd op tijd bent, zegt algemene kennis dat u een goede kredietscore moet hebben. Maar als u te laat betaalt, daalt uw credit score natuurlijk.
  • Een hoge credit score betekent echter niet dat u automatisch een lening krijgt of een voertuig kunt leasen. Er zijn situaties waarin u een 700 of hoger kunt zijn maar een beperkt tegoed heeft. Dit betekent gewoon dat u niet genoeg krediet hebt opgebouwd om een ​​hogere lening- of leasewaarde te krijgen.